worstenbroodjes

MINI WORSTENBROODJES – 20 stuks

300 gr magere rundergehakt (volgende keer doe ik gewoon half om half)
1 sjalotje -1 ei – p&z – paprika poeder
10 plakjes hartige taart deeg – (mag ook bladerdeeg, is iets luchtiger)
paneermeel – tomatenketchup

Sjalotje fijn snijden en door de gehakt doen. En de gehakt goed kruiden. Ik had het een beetje te weinig gedaan 
1/2 ei erdoor en paneermeel 3 of 4 el.
Dan het gehakt rollen in 20 staafjes die niet groter zijn dan een half deegplakje.

Deegplak in 2e snijden, gehakstaaf erop en los oprollen. Uiteinde open laten. Naadje goed aandrukken en op de naad op de bakplaat leggen. Restant ei met een kwastje over de rolletjes.

Oven op 180° – 25/30 min.
Serveren met een beetje ketchup!

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *