fudge

Rocky Road Fudge met Oreo koekjes

Makkelijker kan het echt niet 🙂

400 gr chocola
1 pakje Oreo koekjes
1 blikje gecondenseerde melk

Chocola au bain smelten, melk erdoor (wel goed doorroeren want het wordt snel een stevige pasta) en als laatste de gekruimelde koekjes. Schaal van 20×20. Stukje bakpapier erin en minimaal 2 uur in de koelkast. Dat is alles!!!

Het leuke van Fudge is dat je alles kan combineren. Nootjes, spekjes, koekjes, snoepjes, rozijntjes etc etc!! Je kan zelfs het met 2 lagen maken … bijvoorbeeld beginnen met witte chocola met nootjes en dan een nieuwe laag maken met melk chocola met iets lekkers erin. Gewoon de voorraad in  tweeen delen….

En dan een paar uur de koeling is 🙂

En je zult zien….zorg dat je genoeg maakt….anders komt er ruzie….hahahah

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *