boursinchampignons

Dit is zooooo onwijs lekker en snel klaar te maken!!! Weekend tip nummer 1
Kan zowel als tappas gemaakt worden of als een grote schaal ….dit heeft mijn voorkeur omdat je dan meer wijnsaus hebt 😉

Wat heb je nodig:
1 bak met (grote) champignons
1 groot pak boursin
2/3 dl witte wijn
geraspte pittige kaas
En een lekker vers brood naar waar je eigen voorkeur naar uit gaat!

Haal de steeltjes uit de champignons, vul ze met een goede klodder boursin en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Doe de witte wijn in de schaal, zodat de champignons half onder de wijn staan.
De steeltjes van de champignons klein snijden en tussen de champigons in de wijn strooien. Geraspte kaas erover en ……30 minuten op 180 graden in de oven.

Broodje erbij en doppen maar. hmmm hmmm Succes verzekerd….

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *