vitello tonnato

Vitello Tonnato gemaakt als hoofdgerecht met  knoflookpasta! Ik had het van de week langs zien komen op fb en kon het niet uit mijn hoofd zetten!!! Dussss….aan de slag. Zowaar alles in huis, alleen dan wel een stuk rosbief ipv kalfsmuis. Maar ook TOPPIE😘

500gr rosbief zouten en peperen en in de olijfolie rondom bruin bakken. Oven op 100° ongeveer 25min. Binnen temperatuur moet dan 48° zijn. (Eindelijk weer eens mijn metertje gebruikt😁) Als dit allemaal in orde is, in folie vouwen en laten rusten.

2 eierdooiers loskloppen met een etl mosterd. En dan al kloppend zonnebloemolie druppelend toevoegen en een klein scheutjes azijn tot een mayonaise. Dan een etl kappertjes, een blikje tonijn en 2 ansjovis filets toevoegen en met de staafmixer glad mixen.

Voor de spaghetti 3 knoflook klein snijden en een rood pepertje. Scheut olie in de pan en daarin deze bakken. Spaghetti koken en toevoegen. Zout en peper en olie toevoegen en…..

Vlees in mooie dunnen plakken snijden en op een bedje van rucolasla leggen, saus erover. Aankleden met een beetje peterselie en naar smaak nog wat kappertjes, en…..klaar!!!!
Eet smakelijk xxx Lein

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *