spaghetti vongole


Spaghetti Vongole!!!
Wat zijn die Venusschelpjes toch verrukkelijk!!! Hier kan je ons snachts voor wakker maken….
1 kilo venusschelpen
4 knoflook
4 sjalot uitjes
15 gr verse tijm
15 gr verse rozemarijn
15 gr verse platte peterselie
1 eetl roomboter
3 eetl olijfolie
100 ml witte wijn
Scheutje Citroensap
500 gr spaghetti
Zwarte peper & zeezout

Knoflook, ui, kruiden fijn snijden en geen steeltjes. Olie in de pan. Ui en knoflook en kruiden erin en dan de schelpen erdoor. Paar minuten doorbakken. P&z erover. Roomboter erdoor. Citroensap en wijn erbij en goed doorroeren.
Pasta in een grote schaal en dan de saus en schelpen erover heen ==>Aanvallen maar😃

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *