tuna melt

Woest en wild ben ik vandaag aan de slag gegaan met #kokenmetprinces .
Tonijn recept verzinnen…toch de bedoeling om een creatieve maaltijd ervan te maken! Maar …huh… een klassieker kwam om de bocht vliegen TUNA MELT!! En ik kreeg het niet meer uit mijn hoofd. Had er zo zin in! En in mijn eentje thuis vanavond….dussss….ideaal.
Aan de slag dan maarrrr…..

TUNA MELT
2 dikke sneden vloer brood
1 blikje tonijn
1/2 rode ui
3 cherry tomaatjes
6 zwarte olijven
Klein bosje verse peterselie
1 lepel mayonaise
Peper en zout
2 plakken cheddar cheese
Handje geraspte kaas

Blikje tonijn laten uitlekken in een vergiet. Halve rode ui en peterselie fijnsnijden, olijven in plakjes en tomaatjes in stukjes. Dit samen met de eetlepel mayonaise in een kommetje doen. Op 1 brood beginnen met cheddar cheese, daarbovenop lekker dik de tonijn en afsluiten met geraspte kaas. Andere boterham er bovenop en licht aandrukken. Grilpan op het vuur, insprayen met olijfolie en brood erop leggen. Vuur lager want de kaas moet kans krijgen om te smelten. Na een tijdje voorzichtig omdraaien en de andere kant grillen.
EET SMAKELIJK
Op naar het 2e recept….ik ga er eens goed over nadenken. Lein xxx

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *