pasta carbonara

Hierbij een overheerlijke pasta Carbonara.
Voor heel af en toe mag het!!! Want het is een ware calorieën bom

400 gr pasta
125 spekreepjes
125 ml slagroom (klein bekertje)
75 gr geraspte kaas (grana padano)
Klein bosje peterselie
2 eieren
Zout en peper
2 teentjes knoflook

Pasta koken volgens pak. Slagroom met 2 eieren goed doorroeren en wat peper en zout. Als de pasta afgegoten is en klein kopje kookvocht bewaren voor het geval dat er op het eind wat vocht nodig is voor de saus. De slagroom door de pasta roeren tot de eieren licht stollen. Spek 5 minuten bakken en op het laatst de fijngesneden knoflook erbij. Dan de spek en kaas en peterselie erdoor. En….Klaar is Kees!! Lekkuh zeg😍

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *