monchou toetje

MonChou toetje 

4 kookringen 7cm
150 gram chocolate cookies
4 el roomboter
200 gr MonChou
100 ml slagroom
6 el poedersuiker
2 el citroenrasp
1 bak aardbeien
Handje gebakken amandelschaafsel

Bodem
Cookies in de keukenmachine fijnmalen
De boter langzaam smelten in een pan en de cookies erdoor roeren

Helft aardbeien in 2en snijden. Ander helft aardbeien pureren en indien nodig wat suiker toevoegen. Slagroom opkloppen met de poedersuiker en de MonChou loskloppen. Deze bij elkaar voegen met de citroenrasp en luchtig door elkaar lepelen.
Kookringen klaarzetten op een groot bord. Beginnen met de bodem erin te doen en aandrukken met een lepel. Dan aardbeien langs de kant zetten en opvullen met het mengsel van slagroom en MonChou. En minstens 2 uur in de koelkast zetten. De toetjes net voor het eten uit de koelkast halen en zachtjes uit de ringen duwen. Serveren met aardbeiensaus en de gebrande amandelschaafsel.
Heerlijk!!!!

Published by