wokken met biefstukpuntjes

WOKKEN it is vanavond!!! Ik word er weer zoooo blij van😍😍.
De biefstuk puntjes marineren in de ketjap, gember en bosui. Dan in de olie bakken in de wok. Biefstuk eruit halen en de Japanse wokgroenten van AH in de wok doen. Goed doorbakken. Dan de rauwe cashewnoten in een andere pan bakken (zonder olie) tot dat ze een licht bruin kleurtje krijgen. Dan hebben ze een lekkere smaak. De gekookte noodles door de groenten. Biefstuk en cashewnoten erbij en goed husselen maar! Ik zeg “eet smakelijk allemaal” xxx Lein

Dit is een super eenvoudig recept.
1 pak noodles
300 gr biefstuk
1 zak wokgroenten van AH 400 gr
Ketjap
Gemberpoeder
2 bosuitjes
1 eetlepel olie
Peper & zout
 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *