bosvruchten tiramisu


Overheerlijke bosvruchten Tiramisu gemaakt!! Met vruchtenlikeur…

Ik heb aardbeien frambozen en bramen gebruikt voor dit recept
6/8 personen.
500 gr fruit
200 gr griekse yoghurt
250 gr mascapone
50/100 ml slagroom
2 eetlepels witte basterdsuiker
1 vanille stokje
20 gr poedersuiker
1 pak lange vingers
Likeur naar keuze
De mascapone en de griekse yoghurt en de slagroom (al licht opgeklopt)
mengen met elkaar. Vanille stokje erdoor heen doen en 1 eetlepel basterdsuiker. Helft van het fruit prakken met een vork (wel of niet met een beetje suiker). Dan de langevingers kort door de likeur halen en naast elkaar in een schaal leggen. Daarboven op een laag mascaponemengel, dan het geprakte fruik. Weer een laag langevingers met likeur en afsluiten met mascaponemengsel. Dan als laatste de hele stukken fruit erop en optioneel wat stukken chocola. Minimaal 2 uur in de koelkast zetten en net voor het serveren poedersuiker erover. Klaar! Super lekker toetje die je vooraf kan maken

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *