knoflook garnalen

Knoflookgarnalen!!!
Blijft altijd heeeeerlijk😍

Benodigheden:

6 garnalen per persoon
paar takjes peterselie
Olijfolie om in te bakken
3 grote teentjes knoflook
half gedroogd rood pepertje
zout en peper

Ik had nog een zak garnalen uit de vriezer die nodig op moest.
Deze laten ontdooien en de velletjes en staartjes eraf gehaald. De vellentjes en staartjes gebruik je voor de bouillon. Klein laagje water met zout en peper en peterselie, daar de staartjes bij en goed laten inkoken.
Dan olie in de pan, 3 teentjes knoflook klein snijden en een half gedroogd pepertje erbij doen. Even doorbakken en dan de garnalen erin met wat peperselie. Als de garnalen roze zijn geworden (en dat gaat beste snel) doe je de bouillon door de zeef bij de garnalen.
Stokbroodje erbij en je hebt een feestje!!!

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *